Problem: No content is being displayed

Submitting your vote...
Rating: 4.4 of 5. 14 vote(s).
Click the rating bar to rate this item.

Solution:

This is a rather common TYPO3 beginner problem. To solve the problem try the following steps:

  1. Click on "Template"
  2. Select "Click here to edit whole template record"
  3. Verify that under "include Static" content (default) or CSS Styled Content (css_styled_content) is selected

content (default) is needed by TYPO3 for the content rendering.

For newer TYPO3 versions CSS Styled Content (css_styled_content) is needed.



Comments


Jesse, 14-03-14 14:53:
I really like the backend of Typo3 and LDAP was easy and working great but I have checked what is posted here and I still get a 404 page not found. And when I click on "Web > View" and have the site root selected I get a message that says "No pages found at root level".

Add comment

* - required field

*



*
*

Top 10 Updates

Useful Links geändert am  24-Apr-2013 06:31:20
Nice fonts using Google font API geändert am  20-May-2010 14:36:47
TS-based Searchbox for Indexed Search  geändert am  18-May-2010 16:27:15
TYPO3 SEO geändert am  30-Apr-2010 07:44:22
Search engine friendly graphical headers in TYPO3 geändert am  30-Apr-2010 07:33:44
Creating a simple Infocenter using TYPO3 geändert am  17-Nov-2009 11:12:52
Making the Section Menu work correctly with TemplaVoila geändert am  05-May-2009 10:27:17
Show pages with type "Not in Menu" in a sitemap geändert am  05-May-2009 10:11:17
Implementation of the DHTML menu from brainjar.com  geändert am  01-Feb-2009 13:02:48
Sample DHTML menu geändert am  01-Feb-2009 12:51:25

Latest comments

04-Mar-2015 02:25:17
Maria Fe LIamas schrieb: Couldn't be written any better. Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept...
Guestbook
25-Sep-2014 13:11:33
Javier Javier schrieb: My menu should be three pages with two cumlons in each of the 5 categories. I can't seem to print...
Graphical Menu
14-Mar-2014 14:53:15
Jesse Cain schrieb: I really like the backend of Typo3 and LDAP was easy and working great but I have checked what is...
My TYPO3 Page shows no content
Deutsch
Search: